Børnepagten

Hjælp til udfærdigelse af en aftale omkring barnet, der har til formål at få jer som forældrepar eller dig som soloforælder til at tale om, hvilke værdier og praktik der er vigtige for barnet og jer som familie.

  • Værktøjer til etablering af et godt samarbejde mellem jer som forældre eller til etablering af et godt fundament for dig som soloforælder.
  • Hvilke værdier har I/du i forhold til familie og børneopdragelse?
  • Hvordan sikrer I/du barnet og jer som forældre bedst muligt på forhånd?

Jeg anbefaler Børnepagten til alle vordende forældre – uanset om du skal have barn med en medforælder, er soloforælder eller du skal have barn med din kæreste. For vores børn er det dyrebareste, vi har.

“Jeg mødte en dejlig og kærlig mand igennem Karens event ‘forældre matching’ og vi besluttede os for at snakke med Karen for at få en udefra til at se, hvad vi eventuelt manglede at snakke om eller hvis der var noget, som ikke var præcist nok. Det var virkelig en god samtale med Karen, da hun virkelig forstod de situationer, vi står i – og samtidig er hun god til at både lytte og spørge for at få tingene talt ordentlig igennem.

Jeg vil klart anbefale alle, som aftaler, at de skal have et barn – at snakke med Karen. Det var så godt givet ud! Og vi gør det helt sikkert igen.”