Hvorfor coaching

Jeg tror på, at vores sind og krop hænger sammen. Så når vores sind er i ubalance, er kroppen også i ubalance. Og det er kroppen, der i sidste ende skal være klar til at skabe et barn. Derfor er det så vigtigt at få styr på alle de tanker og bekymringer, der kan rumstere, når du drømmer om at få et barn.

Er du i den lykkelige situation, at du skal være forælder, står du samtidig et sted, hvor din egen opvækst og relation til dine forældre kommer op til overfladen mere end nogensinde før. Deres påvirkning af dig og dine egne uhensigtsmæssige mønstre vil blive ført videre til dit barn i større eller mindre grad, hvis ikke du får set på og konkretiseret, hvad det er, du vil (i stedet for). Hvordan vil du gerne være som forælder?

 

Coaching sessioner

 • Til dig, der har brug for afklaring for at kunne gå efter drømmen om at blive forælder.
 • Til dig, der har taget beslutningen og nu er i gang med at få et barn alene eller med en medforælder.
 • Til dig, der vil finde frem til din helt egen måde at være forælder og familie på.
 • Til dig, der har fået barn med en medforælder eller alene og som ønsker at stå stærkt i dit forælderskab.

 

Hvad er coaching?

 • Coaching fokuserer på nutiden og fremtiden. Hvor er du nu? Og hvor vil du gerne hen?
 • Det er et redskab til at finde frem til, hvad det er, der forhindrer dig i at opnå det, du virkelig gerne vil.
 • Coaching hjælper dig med at blive specifik og skabe klarhed over dine udfordringer.
 • Du får hjælp til at holde fokus på dine mål og muligheder fremfor begrænsninger.

 

Hvad opnår du med coaching?

 • Overblik over de udfordringer, du står i lige nu.
 • Indsigt og nye alternativer.
 • Modet til at tage en beslutning og handle på det.
 • Styrken til at stå stærkt i beslutningen.

 

Hvordan får du mest ud af coaching?

 • Hvis du er klar til forandring.
 • Hvis du er villig til at arbejde mellem sessionerne – det er her, den virkelige udvikling og resultater sker.

“Jeg kom i kontakt med Karen i en periode af mit liv, hvor jeg var forvirret på mange planer og så ”lukkede døre” frem for muligheder. Som 35-årig single følte jeg mig stresset over det biologiske ur, der tikkede løs, samtidig med at jeg var bange for at springe ud i projekt barn alene. For hvad hvis jeg blev en dårlig mor? Hvad hvis økonomien ikke kunne hænge sammen? Hvad hvis jeg ville blive komplet isoleret som alenemor? Og hvem skulle jeg dele sorger og glæder med? … Frygten var stor og tankerne mange.

Karen hjalp mig med at skabe overblik i tankemylderet og samtalerne gav mig mod på at undersøge frygten med henblik på at finde ud af, hvad den bundede i. Samtalerne hjalp mig til at blive mere fokuseret og tage mit ønske om at blive mor seriøst. Hvor situationen før havde syntes umulig, begyndte mulighederne stille og roligt at dukke frem i takt med, at der kom mere ro på tankerne og frygten. Selvom jeg endnu ikke er nået helt i mål i forhold til at blive mor, er jeg, med Karens hjælp, blevet skubbet udover rampen i en positiv retning. 

Som coach formår Karen at skabe et rum af ro og empati omkring sig, og man føler sig hørt og forstået. At Karen selv har erfaring med alternative familiekonstellationer, giver hende en særlig indlevelsesevne, som jeg oplevede var en stor fordel i min situation. Jeg følte, at Karen kunne leve sig ind i mine tanker og problemstillinger på en helt anden måde end fx venner og familie, som er følelsesmæssigt involveret. Det var rart at vende tingene med én, som selv har stået i en lignende situation.

Jeg kan helt klart anbefale et coachforløb hos Karen, hvis du har brug for at se tingene i et andet perspektiv og opdage alle de muligheder, der eksisterer, selvom du ikke har en partner.”

Signe, tidligere klient