Mange kvinder har de seneste fem år spurgt mig til råds. Skal jeg vælge at få barn alene eller med en mand, jeg ikke er kæreste med? Hvordan ved jeg, at det er den rigtige beslutning? Kan jeg klare det? Men sagen er, at med så stor og vigtig en beslutning, som det er at sætte et barn i verden, kan man ikke råde andre. Du skal finde svaret i dig selv. Hvad er det rigtige/sande for dig?

Derfor har jeg besluttet mig for gennem coaching at hjælpe kvinder og mænd til at nå frem til, hvad der er bedst for dem selv og stå stærkt i det valg, de ender op med at tage.

Der var ingen, jeg kunne gå til dengang for seks år siden, hvor jeg tog beslutningen om at få barn med en mand, jeg ikke var kæreste med. Og det savnede jeg selv helt vildt. For selv om, det er en beslutning, du og kun du kan tage, så er det helt uvurderligt at kunne vende tanker og bekymringer med en anden, som ikke er en nær ven eller familie.

For de vil altid gøre alt for at beskytte dig – og alt, hvad der er nyt og uprøvet er som udgangspunkt en skræmmende tanke – også for dine nærmeste. Så ofte vil deres støtte faktisk indeholde en lille skjult skræmmekampagne, så du ikke kaster dig ud i det ukendte, som de heller ikke kan forudse konsekvensen af. Andre gange vil de nærmestes velmente råd og opbakning også klinge lidt hult, fordi de selv har hele den pakke, du egentlig selv gik og drømte om – den der kernefamilie, de alle sammen taler om.

Mange vil sige, vi skal nok være der for dig og hjælpe dig uanset, hvad du beslutter dig for. Og de mener det – virkelig! Men livet sker og virkeligheden indhenter os alle – og med en travl hverdag i en kernefamilie med karrierejobs og børn, der skal hentes og bringes, så er hjælpen bare ikke så nær, som både du og de rigtig gerne ville have, den var.

Så du skal kigge indad og finde din styrke og tro på, at du kan selv – alene eller sammen med en medforælder. For det er dit/jeres barn og ansvar, og ikke alle mulige andres.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *